fbpx Skip to main content
BAAT.marketing

Marketeer voor één dag

Ben je klaar om je online aanwezigheid te verbeteren met professionele ondersteuning, geheel kosteloos? BAAT.marketing nodigt je uit voor onze unieke campagne ‘Marketeer voor een dag’. Dit initiatief is speciaal ontworpen om bedrijven in IJsselstein te ondersteunen in het versterken van hun marketingstrategieën en het opbouwen van nieuwe connecties.

Eén dag samenwerken voor jouw online succes!

Onze marketeers analyseren en optimaliseren jouw website voor zoekmachines om de zichtbaarheid te vergroten en meer bezoekers aan te trekken. We identificeren ook fouten op jouw site en corrigeren deze om de gebruikerservaring te verbeteren, wat cruciaal is voor het vasthouden van klanten. Aan het einde van deze productieve dag bespreken we onze aanbevelingen en strategieën voor het komende jaar. We hopen dat dit inzicht geeft in wat we in de toekomst voor je kunnen betekenen.

Wat verwachten wij van jou? Niet meer dan een kop koffie, tenzij je besluit om onze diensten verder in te zetten. Mis deze kans niet om je marketing naar een hoger niveau te tillen!

Meld je direct aan

Meld je aan vóór 31 mei en verzeker je plek voor onze exclusieve ‘Marketeer voor een dag’ actie. Plaatsen zijn beperkt!

Na je aanmelding bespreken we in een telefoongesprek de beste datum en hoe we jou optimaal kunnen ondersteunen met onze gratis marketingexpertise.

  Heb je nog vragen?

  Is het echt een gratis dag?

  Wat verwachten wij van jou? Niet meer dan een kop koffie, tenzij je besluit om onze diensten verder in te zetten.

  Wat onderzoeken jullie tijdens de website-analyse?

  Wij analyseren jouw huidige marketingactiviteiten in detail – van SEO en advertenties tot e-mailmarketing en online campagnes.

  Hoe meer jij als klant aanleverd, hoe meer wij kunnen analyseren en hoe gerichter het advies dus kan zijn.

  Wat wordt de planning?

  De planning stemmen we in overleg af. We beginnen met de analyse. Deze kunnen we zowel bij ons op kantoor voorbereiden, als bij jou op locatie. Als alle feiten bekeken zijn en alle kansen bekeken zijn, willen we dit graag samen met jou doornemen. Afhankelijk van wat er besproken is kunnen we een plan van aanpak opstellen en mogelijk al helpen bij de eerste verbeterpunten.

  Wat moet ik voorbereiden voor de marketingdag?

  Hoe meer informatie wij hebben om mee te werken, hoe beter wij de analyse, maar ook de plannen op jouw bedrijf kunnen afstemmen. We laten dit dus volledig aan jou over.