fbpx Skip to main content

Online strategie waar je  BAAT. bij hebt.

Bedrijven digitaal versterken door innovatieve en effectieve online marketingoplossingen te bieden.

Als marketeers kijken wij al meer dan 10 jaar naar de wereld die verandert. De vraag van bedrijven wordt anders, de tools veranderen en ook de concurrentie blijft moordend. Tijd om in te springen met een aanpak waar wij écht in geloven. Niet uurtje factuurtje, maar er zijn voor jou als klant.

Heb BAAT bij jouw plannen

Echt goede winst behaal je met de juiste mensen, het juiste product en de juiste strategie op het perfecte moment.

Enver played a leading role in the social media and online marketing campaign for our business. He is the kind of person you go to when you have a problem, because he'll be able to come up with a solution. He is strategic, and has a decent eye for design. One of his best qualities is that he is fast, and can do so while still focusing on the fine details.

Julie Lehto

Chyara is een absolute topper binnen haar vak! Chyara denkt altijd met je mee en als het moet ook buiten de kaders. Zij communiceert open en eerlijk en neemt geen blad voor haar mond. Kortom; bij Chyara is je bedrijf (marketingtechnisch) in goede handen.

Linda Veenstra

Samenwerken met Chyara was super fijn naast dat zij een specialist is in haar vak, dacht ze altijd mee, gaf eerlijke adviezen en stond altijd voor je klaar zelf buiten de 'normale' werktijden! Kortom, top!

Ik ken Chyara niet anders dan als een zeer prettige collega die hard werkt, kennis van zaken heeft, grote betrokkenheid heeft en ze zal op de achtergrond nét dat stapje extra voor je doen om gezamenlijke doelen te bereiken. Zij is in staat zaken voor elkaar te krijgen door haar enthousiaste en weloverwogen benadering.

Boudewijn HappéDATA-collectief

Samen plannen maken waar jij winst mee behaalt

Een goede strategie is cruciaal om succes te boeken en concurrerend te blijven

Uiteindelijk ligt het belang van een goede strategie in het vermogen om bedrijven te sturen in de richting van duurzame groei, grotere klantbetrokkenheid en langdurig succes in de dynamische wereld van online marketing. Wij zorgen voor een strategie waar jij BAAT bij hebt.

Jouw advertentie op de juiste plek en het juiste moment

Online adverteren biedt ondernemers enorme mogelijkheden. De manier waarop je dit aanpakt bepaalt jouw succes. Het volgen van een goede strategie, het creëren van de juiste content en het inzetten op de juiste plek bezorgt jou de winst.

Meer winst door te investeren in duurzame online groei

Het belang van zoekmachineoptimalisatie (SEO) kan niet genoeg worden benadrukt, omdat het een cruciale rol speelt bij het genereren van organisch verkeer, het verbeteren van de online zichtbaarheid en uiteindelijk het online succes van elk bedrijf.

Groei online

Groei online

Groei online

Groei online

Groei online

Groei online

Groei online

Groei online

Groei online

Groei online

Stel ons jouw vragen

Waarom BAAT.?

Waar andere marketingbureaus klanten als vanzelfsprekend zien en vasthouden aan routinematige acties, onderscheiden wij ons door actief en strategisch met u mee te denken. Onze aanpak? Flexibel, gericht op groei, en altijd in lijn met wat uw bedrijf maandelijks nodig heeft.

Wij geloven in samen groeien door langetermijndenken, met een nadruk op snelle, directe communicatie. U spreekt direct met de experts die uw projecten uitvoeren, wat zorgt voor duidelijkheid en snelheid. Ons doel is niet alleen uw huidige succes, maar ook het bouwen aan uw toekomst.

Waar houdt BAAT. zich mee bezig?

Er zijn verschillende soorten online marketing, waaronder zoekmachinemarketing (SEM), sociale-mediamarketing (SMM), e-mailmarketing, contentmarketing, influencer marketing en display advertising. Voor al het bovenstaande en meer kun je bij ons terecht.

Hoe vrijblijvend is een strategiesessie?

Voordat je bij ons aan de slag gaat moet je eerst zeker weten wat je aan ons hebt. Ook willen wij eerst graag jouw kant van het verhaal horen om in te schatten waar we kunnen helpen. Deze investering doen wij graag en bieden we dus gratis aan.

Waar kunnen jullie voor mij adverteren?

Online adverteren kan op verschillende platforms, waaronder zoekmachines zoals Google, sociale mediaplatforms zoals Facebook, Instagram en TikTok, displaynetwerken, e-mailmarketingcampagnes en via partnerschappen met influencers.