fbpx Skip to main content

Email marketing: Bouw sterke connecties en stimuleer conversies

Blijf in contact met je doelgroep, bouw relaties op en stimuleer conversies. Dit kan door middel van email marketing. Haal het maximale uit jouw doelgroep. De email marketing diensten van BAAT. marketing zijn ontworpen om je te helpen je boodschap te verspreiden en je bedrijf te laten groeien. Email marketing is meer dan het versturen van een digitale knipoog naar je doelgroep. Het is meer dan een keer in de maand een standaard nieuwsbrief naar je doelgroep. Email marketing mag eigenlijk niet ontbreken in je lijst van marketingkanalen omdat het je mogelijk maakt om persoonlijke connecties te smeden, conversies te stimuleren en een loyale aanhang op te bouwen. Het beste deel? Je krijgt inzichtelijke cijfers om je succes bij te houden en te vieren!

Maximaliseer je bereik en bouw aan je succes

Het aantal e-mailgebruikers wereldwijd zal naar verwachting groeien tot 48 miljard gebruikers in 2024. Bij BAAT. marketing beginnen wij met het ontwikkelen van effectieve email marketingstrategieën, inclusief segmentatie van je lijst en doelstellingen. Vervolgens ontwerpen wij aantrekkelijke en responsieve email ontwerpen die je merk vertegenwoordigen. Kwaliteit en kwantiteit zijn belangrijk. Daarom is het taak om je email lijsten te segmenteren. Wat ook nog vaak wordt vergeten door bedrijven zijn de geautomatiseerde emailcampagnes zoals welkomstreeksen, verlaten winkelwagentje emails, en verjaardagsberichten. Volg de prestaties van je emailcampagnes, inclusief open rates, click-through rates, en conversies, en verstrek gedetailleerde rapporten en aanbevelingen voor optimalisatie. Nadat we weten wat allemaal werkt en hetgeen elimineren wat niet werkt is het zelfs mogelijk om op te schalen met email marketing. Zo halen wij voor jou het maximale uit je email marketing.

BAAT.marketing

Laat ons jou helpen aan een strategie waar je BAAT. bij hebt!

Leer ons kennen!

20 jaar kennis

Laat ons jou helpen en profiteer van de kennis die wij al jaren binnen deze branche hebben opgedaan.

Winstgevende strategie

Op maat gemaakte strategieen afgestemd op jouw doelen en budget.

Korte lijnen

Altijd op de hoogte van de prestaties van je campagnes.

Geen bullshit – wel resultaat

Wij zitten lang genoeg in de business om te weten wat wel en niet kan. Bij ons geen poespas, gewoon resultaat!

Verbazingwekkende prestaties

Ga jij de concurrentiestrijd winnen met je huidige strategie? Dat is de meest belangrijke vraag die je jezelf na het bekijken van deze pagina moet stellen. Vraag bij twijfel een strategiesessie aan of stel hier meteen jouw vraag aan Chyara.